Sport

Daum: ”Unele persoane cred că fotbalul este doar un joc. Pentru mine, e viața mea!”

Selecţionerul României, Christoph Daum, a vorbit joi la Cluj despre infrastructura sportivă din România despre care spune că este "un dezastru". Daum s-a întâlnit cu studenţii de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Selecționerul României Christoph Daum (63 de ani) a fost prezent joi  cadrul unei întâlniri cu studenții și cadrele didactice de la FSPAC.

La întâlnire au mai fost prezenți oameni importanți din sfera fotbalistică precum Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Marius Popescu sau antrenorul secund al Naționalei Ionuț Badea.


Despre infrastructura sportivă din România, Daum a declarat: ”Câteodată este un dezastru. Când vezi în ce condiții lucrează unele cluburi. Sunt câteva locuri bune, există Arena Națională, CFR Cluj are o bază acceptabilă, la Pitești este ok, se construiesc noi arene pentru Euro 2020 pentru că este necesar un mediu în care oamenii să își dorească să vină. Este de asemenea important să ai și terenuri bune pentru antrenament, pentru că problema generală în sport ține de faptul că este necesară infrastructura bună și susținere chiar și din partea politică”.

Antrenorul a vorbit şi despre proiectul lui Hagi, despre care a avut doar cuvinte de laudă.


”Clujul e un loc fantastic, foarte faimos datorită istoriei sale. De asemenea universitățile clujene au o imagine foarte bună peste tot în lume și este o onoare și o plăcere să fiu aici, să vorbesc cu studenții, cu oameni din Cluj. Mă simt nevoit să le mulțumesc acum pentru sprijinul lor la meciul cu Danemarca și Muntenegru” a adăugat selecționerul.

Christoph Daum a vizitat joi dimineaţă și Parcul Iuliu Hațiegan împreună cu antrenorul secund al Naționalei Ionuț Badea și s-a oprit la antrenamentul Universității, dar fără să deranjeze.


”Unele persoane cred că fotbalul este doar un joc. Pentru mine e viața mea!” a încheiat Daum întâlnirea de la Cluj.

Sub comanda lui Daum în cele 5 partide oficiale disputate, ”tricolorii”  s-au ales cu o victorie, trei egaluri și o înfrăngere. La momentul actual, Naționala României ocupă locul 4 (6 puncte) în clasamentul Grupa E pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018.


Raluca Sas

Ultimele Stiri
abonare newsletter