Sport

Larie este în vizorul lui Dinamo. ”Ușile pentru Steaua sunt închise de mult”

Ionuț Larie şi-a arătat mai mult ca niciodată dezinteresul faţă de Steaua după eșecul de duminică contra celor de la Craiova. Mai mult, fundașul a precizat că nu va ajunge la Steaua, ba din contră, și-a manifestat suportul pentru rivala sa, Dinamo.

Ionut Larie sursa foto gazeta sporturilor Ionut Larie sursa foto gazeta sporturilor

Gigi Becali și-a manifestat interesul pentru Larie încă din iarnă, Larie însă a specificat și în februarie poziția sa față transferul la această formație ”Cu siguranță n-o să ajung la Steaua. În primul rând nu-și permit să mă ia! Nu sunt un fundaș scump, dar am fixurile mele și nu voi merge la Steaua!”

Recent Larie întrebat iar de Steaua a declarat ”În derby sper să câștige Dinamo! Ușile Stelei pentru un transfer în vară sunt închise de multă vreme. N-am nicio ofertă de a continua la CFR Cluj, așa că n-am cum să îmi prelungesc contractul.”


Dinamoviștii și-au manifestat deja interesul pentru fotbalist care ia în calcul transferul la formația antrenată de Contra doar dacă nu primește ceva ofertă mai mare din Europa. 

Fotbalistul evoluează din 2014 la echipa clujeană CFR Cluj unde în acest sezon a reușit să marcheze două goluri și două pase decisive în 38 de meciuri în care a evoluat. Conform site-ul de specialitate transfermarkt, cota fundașului este de 1.000.000 €. Larie a mai evoluat la cluburi precum Farul, Râmnicu Vâlcea, Delta Tulcea și Viitorul.


Echipa antrenată de Vasile Miriuță, CFR Cluj poate să piardă jucători importanți la final de sezon, printre fotbaliști care vor deveni liberi de contracți se enumeră: Cristi Bud, Ionuț Larie, Cosmin Vâtcă, Juan Carlos Ruiz, Tiago Lopes, Dan Roman, Andrei Mureșan, Liviu Antal, Omrani iar Tomislav Gomelt va reveni la Bari echipa de unde a fost împrumutat.

Raluca Sas

Ultimele Stiri
abonare newsletter