Sport

FOTO Cum arată Polivalenta din Cluj, cu două zile înainte de startul Europenelor de Gimnastică

Amenajările Sălii Polivalente din Cluj pentru Europenele de Gimnastică programate de mierucuri până duminică au fost finalizate, iar de astăzi au început antrenamentele ginaştilor care vor concura în probele masculine.

Luni la prânz delegaţiile masculine, atât gimnaştii cât şi staff-urile tehnice şi mediacale, puteau fi văzute perindându-se în jurul Sălii Polivalente, în această zi fiind programate antrenamentele pe podium ale băieţilor, în arena competiţională oficială.

Pe pagina de Facebook a primarului Emil Boc au fost postate câteva fotografii care arată înfăţişarea Sălii pentru competiţiile programate între 19-23 aprilie.


„Sala Polivalentă este pregătită pentru Campionatele Europene de Gimnastică Artistică!!  Dupa 60 de ani, România organizează din nou aceste Campionate, de data aceasta la Cluj-Napoca. Competitia va incepe miercuri, 19 aprilie. Hai România!!!”,  a scris Boc pe pagina sa de Facebook.

Trebuie subliniat că pe lângă Sala Polivalentă, Sala Sporturilor „Horia Demian” şi Sala „Gheorghe Roman” din Parcul Iuliu Haţieganu sunt şi ele ocupate cu pregătiri legate de Campionatele Europene.


Întrecerile vor porni miercuri cu calificărilile masculine, urmate joi de cele feminine. Vineri urmează să aibă loc finala la individual compus, iar joi şi vineri finalele pe aparate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter