Sport

CFR Cluj revine pe locul 3, după "derby de România". „Feroviarii” joacă miercuri la Dinamo

CFR Cluj a urcat pentru o zi pe locul al doilea din play-off-ul Ligii 1 de fotbal, după 4-1 sâmbătă seară cu Craiova, însă ardelenii au revenit după o zi pe treapta a treia a podiumului în urma victoriei FCSB în faţa lui Dinamo.

Denis Alibec (aici în meciul naţionalei cu Danemarca, de la Cluj) a deschis scorul pentru FCSB în derby-ul cu Dinamo. FOTO / Cosmina Măcicăşan Denis Alibec (aici în meciul naţionalei cu Danemarca, de la Cluj) a deschis scorul pentru FCSB în derby-ul cu Dinamo. FOTO / Cosmina Măcicăşan

FCSB (fosta FC Steaua) a învins-o pe Dinamo București cu 2-1 (1-0), duminică seară, pe Arena Națională din Capitală, în cea de-a treia etapă din play-off-ul Ligii 1 de fotbal. Alibec (în minutul 10) şi Boldrin (’75) au marcat pentru Steaua, în timp ce Nemec (’57) a punctat pentru Dinamo. Boldrin a reuşit să marcheze la mai puţin de un minut după ce a intrat pe teren.

Pe locul al treilea

În urma acestui rezultat FCSB revine pe locul al doilea din play-off, cu 30 de puncte, la fel ca Viitorul, care întâlneşte astăzi, în deplasare, campioana Astra Giurgiu. CFR Cluj urcase sâmbătă seară pe locul doi, cu 28 de puncte, în urma victoriei cu 4-1 în faţa echipei CSU Craiova, dar „feroviarii” au revenit după o zi pe treapta a treia.


Miercuri la Dinamo

Pentru clujeni urmează un joc dificil, în deplasare la Dinamo, miercuri de la ora 21. Bucureştenii au marcat doar un gol în trei jocuri din play-off, cel de asearcă cu FCSB, după remizele în faţa Viitorului Constanţa şi a Craiovei.

abonare newsletter