Sport

Larie, „urecheat” de Miriuţă, după penalty-ul care a „contribuit” la eliminarea CFR-ului din Cupa României

Fundaşul echipei de fotbal CFR Cluj, Ionuţ Larie (foto) a fost „urecheat” de antrenorul Vasile Miriuţă după ce a ratat un penalty cu o „scăriţă” în meciul pierdut de formaţia transilvăneană cu echipa ACS Poli Timişoara, marţi seară, în sferturile Cupei României.

CFR Cluj a fost eliminată din competiţie cu 6-5 la penalty-uri, după 0-0 în timpul regulamentar. Larie şi Deac au ratat pentru clujeni, primul dintre ei deranjându-l pe antrenorul Vasile Miriuţă cu modalitatea de a executa. Fundaşul a încercat o „scăriţă” în stil Panenka, dar portarul Curileac a reţinut.

"L-am văzut la primele 3 lovituri că s-a aruncat dinainte pe un colț și am crezut că va fi mai simplu să execut așa. Dar, din păcate, a rămas...", a declarat dezamăgit Ionuț Larie, la finalul meciului ACS Poli Timișoara - CFR Cluj 0-0 (6-5 d.l.d.), transmite Digisport.ro.


Antrenorul Vasile Miriuță l-a criticat pe fundașul central pentru cum a ales să tragă la poartă: "Penalty poți rata, dai în bară, apără portarul, dar de maniera asta, nu se poate. Voi avea o discuție cu Larie", a declarat el.

Portarul Curileac a fost eroul timișorenilor, apărând lovitura executată de Larie, dar și execuţia a lui Deac. „Mi-am propus să stau cât mai mult și instinctul mi-a spus să stau pe loc și mă bucur că am fost inspirat”, a declarat Curileac.


Echipa din Gruia este deţinătoarea trofeului, după ce a învins anul trecut în finală formaţia Dinamo Bucureşti.

abonare newsletter