Sport

„U” Cluj a sărit de 100 de goluri în Liga a IV-a

Echipa de fotbal a Universităţii Cluj a depăşit 100 de goluri marcate în sezonul 2016-2017 al Ligii a 4-a de fotbal, după victoria din weekend cu 5-0 contra formaţiei CFR Dej.

“Studenții” au surclasat cu 5-0 „lanterna roşie” a clasamentului Ligii a 4-a, CFR Dej, sâmbătă în cadrul etapei numărul 18. Formaţia alb-negru a fost susținută de peste 500 de fani, hotărând soarta meciului încă din prima jumătate de oră, transmite fcuniversitateacluj.ro. Golgheterul Brian Lemac a deschis scorul în minutul 11, cu o lovitură de cap, după o centrare din banda stângă și a majorat avantajul cu o execuție din interiorul careului (20). Manu a driblat mai mulţi adversari dar a ratat finalizarea, iar Hațiegan avea să marcheze din penalty (33), stabilind scorul pauzei.

În a doua repriză Hațiegan a avut o ocazie uriaşă în timp ce Takacs a nimerit transversala, din câțiva metri. Lemac a reuşit golul de hattrick în minutul 54, în timp ce Goga a semnat, pe final, ultima reușită a zilei (86). “U” Cluj are cinci puncte în faţa Olimpiei Gherla, ocupanta locului secund și un meci mai puțin disputat. Universitatea Cluj va primi în etapa următoare vizita echipei Someșul Gilău. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, la ora 15:00, la Baza Sportivă “Dan Anca”. Marius Popescu și Zsolt Szilagyi au trimis pe teren următorul “11”: Man – Budăcan (59, Fizeșan), Abrudan, Ionescu (69, Irimie), Manu – Giurgiu, Rogozan (81, Budin) – Takacs, Hațiegan, Goga – Lemac (75, Salcău).


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter