Sport

2017 fără gol în campionat pentru Cristi Bud: „Îi voi mai da şanse, sper să revină la forma de anul trecut”

Atacantul echipei de fotbal CFR Cluj, Cristi Bud, traveresează o formă mai puţin fastă, nereuşind să marcheze în 2017 niciun un gol în Liga 1, deşi este în continuare anul trecut drept al doilea marcator al campionatului.

Cristi Bud are 11 goluri în Liga 1 în sezonul actual. FOTO Arhivă  Monitorul Cristi Bud are 11 goluri în Liga 1 în sezonul actual. FOTO Arhivă Monitorul

Bud a început ca rezervă meciul cu Astra Giurgiu disputat sâmbătă la Cluj, înlocuindu-l pe francezul Omrani, care a reuşit un gol, o pasă de gol şi a scos un penalty în jocul cu echipa campioană. Cristi Bud nu a marcat niciun gol în acest an în campionat. El rămâne al doilea golgheter al campionatului şi primul dintre jucătorii care evoluează în prezent în Liga 1, graţie exclusiv celor 11 goluri din anul 2017.

„Îmi pare enorm de rău pentru Cristi, a jucat primele cinci jocuri titular, traversează o formă mai proastă, e foarte uşor să ‘îngropi’ un jucător, dar eu am mare încredere în el, îi voi da şanse în continuare. Sper din tot sufletul să revină la ceea ce a fost anul trecut, e un jucător de mare caracter”, a declarat antrenorul Vasile Miriuţă, la finalul meciului CFR Cluj – Astra Giurgiu 3-2.


Amintim, Cristi Bud este în continuare al doilea golgheter al campionatului Ligii 1 de fotbal, cu 11 goluri, după Llulaku, fost la Gaz Metan Mediaş, 16 reuşite, însă fotbalistul albanez nu mai joacă în România. Pe locurile 3 şi 4 s-au apropiat Aurelian Chiţu, de la FC Viitorul Constanţa şi Andrei Cristea, de la CSMS Iaşi, cu câte 10 goluri.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter