Sport

Prima victorie pentru baschetbalistele de le "U" Cluj în faţa campioanei, în acest sezon

Baschetbalistele Universităţii Cluj au câştigat sâmbătă seară penultimul joc din faza a doua a Ligii Naţionale feminine, în faţa campioanei Sepsi Sfântu-Gheorghe şi vor aborda play-off-ul de pe locul doi.

Nou transferată la "U", Naketia Maria Swanier (cu mingea) a reuşit 9 puncte în meciul cu Sepsi Nou transferată la "U", Naketia Maria Swanier (cu mingea) a reuşit 9 puncte în meciul cu Sepsi

Este primul meci câştigat de elevele lui Dragan Petricevic în faţa lui Sepsi din 5 întâlniri avute în acest sezon.

După două sferturi echilibrate, 16-18 şi 24-21, gazdele s-au impus la cinci puncte diferenţă în sfertul al treilea, 12-7, după care şi-au majorat ecartul în ultimul sfert, 18-11, ducând diferenţa totală la 13 puncte, scor final 70-57.


Cele mai bune marcatoare de la Universitatea Cluj au fost Dixon 17 puncte, Denson 16 şi Mandache 13.

Echipa din Cluj rămâne pe locul doi în clasamentul Ligii Naţionale de Baschet Feminin, cu 46 de puncte, cu unul mai mult decât CSM Târgovişte, învinsă la Olimpia Braşov. Clujencele vor intra în play-off-ul, de pe poziţia a 2-a, indiferent ce se întâmplă în ultima etapă din sezonul regulat.


Formaţia din Cluj evoluează în ultimul joc din sezonul regulat marţi, 21 martie, de la ora 19, acasă cu CS Municipal Satu-Mare, echipă aflată pe locul 6 în clasament.

Ultimele Stiri
abonare newsletter