Sport

Victorie „de argint” pentru baschetbalistele Universităţii Cluj, la Galaţi

Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj îşi păstrează "argintul", locul secund în Liga Naţională după ce a învins categoric miercuri seară, în deplasare, Phoenix Galaţi. Clujencele dispută sâmbătă la „Horia Demian” derby-ul cu Sepsi Sfântu-Gheorghe.

FOTO  Arhivă / Silviu Cristea FOTO Arhivă / Silviu Cristea

În meciul care a contat pentru etapa a 8-a din faza secundă a sezonului regulat al Ligii Naționale de Baschet Feminin elevele lui Dragan Petricevic nu au întâmpinat emoții şi s-au impus cu 84-56, într-un joc în care au cedat doar primul sfert, 15-17, după care şi le-au adjudecat pe celalalte trei:19-15, 25-11 şi 25-13.

Taneisha Harrison a fost principala marcatoare de la ”U” Cluj și cea mai bună jucătoare a meciului, cu 21 de puncte. Dajana Butulija și Andra Mandache au reuşit câte 19 puncte fiecare, în timp ce Nikki Dixon a încheiat cu 11 puncte pe tabelă. Au mai înscris Gabriela Irimia 5 puncte, Brittany Denson și Teodora Neagu câte 4. Au mai jucat Bianca Voica (1 punct), Marina Sfîrlea, Cristiana Cutaș și Naketia Swanier.


Pentru baschetbalistele clujence urmează derby-ul de pe teren propriu cu ACS Sepsi SIC, programat sâmbătă, 18 martie. Clujencele sunt în prezent pe locul 2 în clasamentul Ligii Naţionale feminine, cu 44 de puncte, la fel ca echipa CSM Târgovişte, dar fiind avantajată de rezultatele directe. Sepsi este lider detaşat cu 51 de puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter