Sport

Interes mare pentru România - Danemarca, biletele în zona VIP au fost epuizate

Interes ridicat din partea suporterilor pentru partida România - Danemarca, programată pe 26 martie, de la 21.45, pe Cluj Arena, în preliminariile Mondialului de fotbal din 2018.

FRF a pus astăzi în vânzare biletele pentru meciul de pe Cluj Arena, iar fanii au epuizat, în numai o oră şi jumătate, peste 50 % din tichetele scoase la vânzare, informează digisport.ro. Peste 15 000 de bilete au fost deja vândute pentru a cincea partidă a "tricolorilor" din preliminariile Mondialului din 2018, din Rusia, a anunţat site-ul FRF.

Tichetele la VIP, în valoare de 400 şi 500 de lei, au fost epuizate. Mai sunt la vânzare biletele la peluze, care costă 35 de lei, şi cele de la Tribuna I şi a II-a, inclusiv Family Zone, de câte 100 de lei. Tichetele sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro şi pot fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs.


Fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bilete, iar acestea vor fi nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate la casieria Cluj Arena, în 25 martie (între orele 10 - 19) și 26 martie (10 - 21.45). 

Ultimele Stiri
abonare newsletter