Sport

Derby-ul campionatului de baschet masculin, duminică la Cluj

Liderul Ligii Naţionale de Baschet Masculin, U Banca Transilvania întâlneşte duminică, pe teren propriu, Steaua Bucureşti, ocupanta locului 2 în etapa a 18-a.

FOTO Arhivă FOTO Arhivă

Elevii lui Mihai Silvăşan vin după o victorie facilă (92-61) la Olimpic Baia-Mare şi vor să-şi consolideze locul 1 din clasament, cu 28 de puncte. Ardelenii au ascendentul meciului câştigat în tur chiar pe terenul Stelei, însă ultimul joc dintre cele două formaţii disputat la Cluj a fost tranşat de stelişti, în 2016, aceştia adjudecându-şi medalia de bronz a ediţiei de campionat din anul trecut.

Steaua vine la Cluj după o victorie acasă cu Phoenix Galaţi 94-81 şi cu 27 de puncte, unul mai puţin decât U-Banca Transilvania în ierarhia campionatului. U-BT şi Steaua sunt considerate şi în acest an două din principalele candidate la titlul de cmapioană naţională. Campioana en--titre este CSM Oradea.


Biletele pentru meciul U-Banca Transilvania - Steaua CSM Eximbank din etapa a 18-a a Ligii naţionale se pot achiziţiona online de pe platforma polivalentacluj.ro  Preţul unui bilet este de 10 lei. Elevii şi studenţii au reducere pe baza carnetului de elev sau a cardului Omnipass, însă doar la casa de bilete.

Meciul U-Banca Transilvania - Steaua CSM Eximbank va avea loc duminica, 29 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter