Sport

A treia victorie pentru CFR în amicalele din Cipru, cu Apollon Limassol

CFR Cluj a reuşit luni a treia victorie din tot atâtea meciuri amicale pe care le-a disputat în cantonamentul din Cipru. La clujeni a debutat şi un jucător din Republica Moldova, aflat în probe.

FOTO Facebook CFR Cluj FOTO Facebook CFR Cluj

Echipa lui Vasile Miriuţă a întâlnit luni dimineaţă Apollon Limassol, din Cipru, în a treia partidă din stagiul de pregătire pe care clujenii îl efectuează în această ţară. Meciul, neprevăzut iniţial în programul de amicale al „feroviarilor” s-a încheiat cu 2-1 pentru vişinii.
Bud a deschis scorul în primul minut al jocului, după care ciprioţii au revenit în minutul 40. Reuşita victoriei a venit de la Dan Roman, care a trimis în plasă după o centrare a lui Alex Chiriţă.

Este al treilea rezultat pozitiv al CFR-ului, după victoriile cu 2-0 cu FC UFA din Rusia şi 4-1 cu Mezőkövesd-Zsóry SE din Ungaria.  Clujenii vor juca marţi cu Arka Gdynia din Polonia, iar pe 27 ianuarie au programat ultimul amical, cu polonezii de la Corona Kielce.


În primul 11 din meciul cu Apollon Limassol a evoluat şi Ion Cărăuşu, mijlocaş din Republica Moldova aflat în probe la echipa clujeană. Formula utilizată de Vasile Miriuţă: Vâtcă - Rus, Mureșan, Horj, Peteleu - Chiriță, Cărărușu, Gomelt, Păun - Neagu, Bud. Au mai intrat Sîrbu, Roman, Tiago Lopes, Marc, Csiki.  

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter