Sport

Derby de foc pentru baschetbaliste, pe terenul campioanei

Formația feminină de baschet a Universităţii Cluj joacă mâine, 14 ianuarie, de la ora 19, în etapa a 15-a din Liga Națională, pe terenul campioanei ACS Sepsi SIC.

FOTO Arhivă / Ştefan Martinescu FOTO Arhivă / Ştefan Martinescu

În tur clujencele au pierdut acasă cu 64-71. Cele două formații se vor întâlni în februarie la Sfântu-Gheorghe în meci eliminatoriu la turneul “Final 8” al Cupei României, trofeu deținut de aceeaşi Sepsi. Echipa din Covasna este liderul Ligii Naţionale de Baschet Feminin, în timp ce formația din Cluj ocupă locul 3.

În ultima etapă de campionat, Universitatea Cluj a trecut acasă de Politehnica Național Iași, scor 72-63, după care a eliminat ICIM Arad din Cupa României, în dublă manșă și a obținut calificarea la turneul final. De cealaltă parte, adversara din acest week-end se află în fața primei partide din acest an, câștigând precedenta întâlnire, scor 63-69 în deplasare cu Aradul.


De la ultima întâlnire dintre cele două echipe, ambele au suferit schimbări în lotul de jucătoare, cele mai multe modificări operându-se în efectivul formaţiei clujene, notează site-ul CS Universitatea Cluj.

abonare newsletter