Sport

CFR Cluj a învins campioana la ea acasă. Fără penalizare, clujenii ar fi fost lideri în Liga 1

CFR Cluj a învins-o joi seară în deplasare pe Astra Giurgiu cu scorul de 2-1 (2-1), joi, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal. Fără penalizarea de 6 puncte din cauza datoriilor clujenii ar fi liderii Ligii 1.

Pentru campioana României a înscris Denis Alibec, în minutul 13, cu un șut de senzație de la 20 de metri în vinclu, în timp ce pentru CFR au marcat Cristian Bud (5) și portughezul Filipe Nascimento (21 — penalty), transmite Agerpres.

Alibec a primit un cartonaș galben în minutul 90, în locul celui roșu pe care îl merita pentru lovirea fără minge a lui Cornel Ene, după un fault comis asupra sa de fundașul clujenilor.


În tur, CFR a câştigat cu scorul de 5-1. Astra nu a câștigat niciuna din ultimele cinci confruntări în campionat cu CFR, care a obținut trei victorii și două egaluri.

Tot în acest an clujenii au pierdut Supercupa României în faţa Astrei, după un meci disputat pe un teren îmbibat de apă, pe Cluj Arena.


Astra se îndepărtează de zona play-off-ului, fiind la 9 puncte distanță.

În schimb clujenii s-au impus în ultimele trei deplasări şi au trei victorii în ultimele patru etape. CFR are 29 de puncte şi este pe locul 5 în Liga 1, iar fără penalizarea de 6 puncte ar fi ajuns la borna 35 de puncte şi pe locul 1, în condiţiile în care Steaua are doar 34 de puncte. Feroviarii vor întâlni în următorul meci ACS Poli Timişoara, luni 5 decembrie, acasă în Gruia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter