Sport

Voleibalistele, derby pentru locul 1... în Liga a 2-a

Echipa de volei feminin a Universității Cluj va juca sâmbătă, 12 noiembrie, în deplasare la UVT Agroland Timișoara în cadrul etapei a V-a a Diviziei A2 vest, iar cele două echipe ocupă primele două locuri în clasament.

FOTO ARHIVĂ Silviu Cristea Photography FOTO ARHIVĂ Silviu Cristea Photography

Timișoara și Clujul sunt la egalitate perfectă pe puncte, 9 p – cu 9 seturi câștigate și unul singur pierdut, acesta fiind meciul pentru supremație. Derby-ul Diviziei A2 Vest este programat în sala Facultății de Educație Fizică și Sport, de la ora 12:30, potrivit site-ului Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

„Jucăm în sala mică, mă mir că le-a dat voie să țină meciul acolo, dar acum ce să facem, mergem să facem un joc bun și nu mă ascund că vrem să câștigăm pentru că valoric, eu zic că echipa noastră este peste cea de la Timișoara, plus experiența ultimilor 2 ani de divizia A. Are importanță și experiența asta competițională. Este greu, nimic de zis, dar mergem să ne apărăm șansa și să venim victorioși de acolo”, a punctat Daniel Banu, antrenorul voleibalistelor universitare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter