Sport

Victorie lejeră pentru U-BT cu Baia-Mare, acasă

Baschetbaliștii de la U-BT Transilvania Cluj-Napoca au câștigat fără probleme meciul de sâmbătă seară cu Olimpic Baia-Mare, din Liga Naţională de Baschet Masculin.

Clujenii au apelat şi la jucători mai tineri, pe fondul avantajului consistent pe care l-au avut, iar Vlad Moldoveanu şi Filip Adamovic au fost menajaţi, din cauza unor uşoare probleme de sănătate.

U-Banca Transilvania - Olimpic Baia Mare 91-69 (26-9, 18-24, 27-15, 20-21).


Pentru U-BT au înscris: Torok 25 de puncte, Rasic 15 p, 7 pase decisive, Dykes 14 p, 7 r, 8 p.d., Barro 11 p, 10 r, Tudor Gheorghe 6 p, 6 r, Pzustozvonov 6 p, 5 r, Mureşan 6, Toth şi Jucan câte 4. Pajkovic 13, Smith 11, Movileanu 10, Pavlovic 8, Dumitrescu 8, Rosemond 5, Dohi, Macura și Ciotlăuș câte 4, Dunca 2 sunt marcatorii băimărenilor.

“Intensitate şi atitudine”


”Baia Mare nu ne-a pus probleme astăzi pentru că am jucat în așa fel încât să nu ne pună probleme! Mă bucur că băieții au reușit să se motiveze și, până la urmă, și-au făcut treaba. Am avut intensitatea și atitudinea de care aveam nevoie pentru un asemenea meci. Acum trebuie să ne odihnim bine, urmează două meciuri importante pentru noi, cu ciprioții acasă, o echipă foarte fizică și meciul din campionat, de la Steaua, un meci cu o contracandidată la titlu. Nu contează câte meciuri câștigate avem la rând, contează să găsim soluții pentru fiecare joc în parte și să le câștigăm pe toate, numai la final tragem linie”, a declarat tehnicianul clujenilor, Mihai Silvăşan.

Echipa din Cluj joacă următoarea partidă miercuri 2 noiembrie de la ora 20.30, cu Petrolina Larnak, în etapa a 3-a din FIBA Europe Cup.

Ultimele Stiri
abonare newsletter