Sport

U-BT joacă azi în Turcia, în Europe Cup

U-Banca Transilvania a plecat marţi spre Gaziantep, Turcia, acolo unde astăzi seară, de la ora 19.00, va disputa meciul cu echipa locală, în FIBA Europe Cup, în etapa a doua a grupelor.

U-BT Cluj a susținut marți un antrenament în Turcia. FOTO Șandor Manases / u-bt.ro U-BT Cluj a susținut marți un antrenament în Turcia. FOTO Șandor Manases / u-bt.ro

”Va fi un meci greu pentru noi, însă mergem cu gândul la victorie, la fel cum am mers în toate deplasările de anul acesta. Gaziantep e o echipă bună, dar nu este una închegată, se vede asta în campionat, unde au 0-3, au câștigat laLarnaca destul de greu”, a declarat baschetbalistul Vlad Moldoveanu.

”Nu ne temem de atmosfera din sală, chiar acum, în week-end, am câștigat la Sibiu un meci la fel, cu atmosferă de baschet de calitate, una care ne bucură și ne motivează, nu este un impediment pentru noi. Turcii au șapte străini în lot, au un conducător de joc foarte bun, care a jucat acum doi ani în Euroligă, la Zalgiris și anul trecut în EuroCup, la Alba Berlin, precum și o poziție doi tot american, care în ultimul meci de la Larnaca a reușit 35 de puncte, sunt jucători buni individual”, a declarat antrenorul Mihai Silvăşan. În primul meci din grupă U-BT a învins acasă BK Peja, din Kosovo, cu scorul 85-76.

Ultimele Stiri
abonare newsletter