Sport

CFR-ul începe cursa pentru apărarea Cupei, la Vâlcea

CFR Cluj deschide astăzi şaisprezecimile Cupei României la fotbal în deplasare la CSM Râmnicu-Vâlcea, de la ora 14.30. Feroviarii vor să îşi păstreze trofeul câştigat în acest an.

„Vâlcea are o echipă bună, care a jucat foarte bine cu Luceafărul Oradea în ultima partidă, au jucători exeprimentaţi, va fi greu. Dacă nu vom fi concentraţi 100%, Vâlcea ne poate pune probleme. Ar fi un lucru bun să luăm din nou trofeul, dar mai întâi să câştigăm mâine (astăzi, marţi, n.red.) şi să mergem mai departe. Voi menaja cinci-şase titulari şi le voi da şansa şi celor care au jucat mai puţin până acum să demonstreze că pot prinde şi ei primul 11”, a declarat Vasile Miriuţă, antrenorul clujenilor, înainte de meciul de  astăzi.

CSM Râmnicu Vâlcea-CFR Cluj va începe la ora 14:30 şi va fi transmis de Digi Sport. CFR Cluj se află pe locul 8 în Liga 1, în timp ce CSM Râmnicu-Vâlcea este pe poziţia a 10-a în Liga a 2-a. Din lotul vâlcenilor face parte şi Florin Costea, care a evoluat şi pentru echipa din Gruia.


Astăzi se mai dispută meciul Metalosport Galaţi - Luceafărul Oradea, tot de la ora 14.30.

Programul complet al meciurilor din şaisprezecimi, cu televizările şi delegările arbitrilor, AICI.

abonare newsletter