Sport

Tricolorele dau totul pentru Euro, astăzi la Cluj. Intrare gratuită la meci

Echipa naţională de fotbal feminin a României îşi joacă astăzi calificarea la Euro 2017, cu Portugalia, de la ora 18, la Cluj.

Ioana Borţan, căpitanul Olimpiei Cluj, una dintre oamenii de bază ai naţionalei. FOTO frf.ro Ioana Borţan, căpitanul Olimpiei Cluj, una dintre oamenii de bază ai naţionalei. FOTO frf.ro

Luni după-amiază, tricolorele au luat contact cu gazonul stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu”, din Cluj-Napoca, unde astăzi seară vor disputa partida decisivă pentru calificarea la Euro 2017. Fetele antrenate de Mirel Albon joacă de la ora 18 pe stadionul din Gruia returul cu Portugalia, contând pentru barajul Campionatului European 2017. În tur, la Lisabona, scorul a fost 0-0. Înaintea antrenamentului, ultimul înaintea partidei de marți, tricolorele au participat la o ședință de team-building în care au lucrat în echipe în cadrul diferitelor activități și jocuri pregătite de staff-ul naționalei, transmite site-ul FRF.

"Ar fi o premieră pentru oricare dintre echipe calificarea la turneul final. Și, după evoluția din preliminarii, cred că ambele am fi meritat să fim la Euro. Jocul de la Cluj nu va semăna cu cel din tur, nu ne avantajează acel 0-0 și vom face totul pentru victorie. Norocul și șansa nu le pot antrena, așa că ne dorim să ne calificăm în timpul regulamentar, fără a ajunge la loviturile de departajare”, a declarat Mirel Albon, selecționerul României. ”Ambele echipe își doresc mult calificarea, sperăm să fie un spectacol frumos pentru un public numeros, pentru că și noi ne dorim să evoluăm cu tribunele pline”, a spus tehnicianul portughez Francisco Neto. 


Intrare gratuită

FRF a decis ca intrarea la meci să fie gratuită, pentru ca un număr cât mai mare de spectatori să fie alături de echipa naţională la acest joc. Biletele cu preţ 0 se ridică începând cu ora 14 de la casieriile stadionului iar odată cu validarea tichetului posesorul este înscris automat într-un concurs, prin care trei spectatori vor câştiga în urma unei trageri la sorţi câte 2 bilete la un meci al tricolorelor la Europeanul din Olanda, în caz de calificare a româncelor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter