Sport

Fetele vor să ducă România la EURO 2017! Intri gratis la decisivul cu Portugalia şi poţi ajunge la Euro, alături de tricolore

Echipa naţională de fotbal feminin a României va disputa pe 25 octombrie la Cluj-Napoca returul barajului de calificare la Euro 2017, cu Portugalia. Intrarea va fi gratuită, în baza biletelor ce se ridică de la stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". Fanii se pot înscrie şi la un concurs care le oferă şansa de a ajunge la unul din meciurile tricolorelor de la Euro, în caz de calificare.

Ultimele meciuri disputate de România la Cluj, cu Ucraina şi cu Grecia, s-au încheiat cu victorii pentru tricolore. FOTO Saul Pop Ultimele meciuri disputate de România la Cluj, cu Ucraina şi cu Grecia, s-au încheiat cu victorii pentru tricolore. FOTO Saul Pop

După două meciuri disputate în această toamnă la Cluj, cu Ucraina şi Grecia, care chiar dacă nu le-au dus direct la Euro pe tricolore, le-a oferit şansa barajului, a venit rândul unui test cu adevărat decisiv pentru elevele lui Mirel Albon: marţi, 25 octombrie, ora 18, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din cartierul Gruia, naţionala de fotbal feminin dispută returul cu Portugalia, din barajul de calificare la Euro 2017 din Olanda. Turul este programat cu 4 zile mai devreme, pe 21 octombrie, la Lisabona, iar în perspectiva unui rezultat echilibrat, cum este de aşteptat, meciul de la Cluj stabileşte ultima echipă calificată la turneul final din "ţara lalelelor".

Fanii fotbalului sunt invitaţi să le susţină pe componentele naţionalei feminine la meciul decisiv cu Portugalia. FRF încurajează o prezenţă cât mai numeroasă la meci, astfel că a decis să asigure accesul gratuit. Mai mult, fanii se pot înscrie într-un concurs care le poate aduce 2 bilete la un meci al naţionalei la Euro, în caz de calificare:


"***CONCURS***  Ia-ți biletul gratuit la meciul Naționalei feminine de fotbal cu Portugalia, susține echipa și intră în concursul care te poate duce, pe tine și încă un prieten,  la unul din cele trei meciuri de la EURO2017 care se joacă în Olanda. Mai trebuie doar să ne calificăm. Află detalii despre concurs aici  ... și #HaiRomânia! Biletele se ridică de la casieria stadionului din Gruia, în ziua meciului, între orele 11:00-18:00", anunţă responsabililor de promovarea meciului.                                                            

Calificarea la Euro ar reprezenta o premieră pentru fotbalul feminin din România, la fel cum o premieră absolută sunt şi cele 2 amicale pe care tricolorele le vor disputa în noiembrie cu SUA, pe tărâm american, cu cea mai titrată naţională din istoria fotbalului feminin.

abonare newsletter