Sport

FOTO Campioana Europei, o nucă prea tare pentru handbalistele lui "U"

Campioana Europei la handbal feminin, CSM Bucureşti, a defilat miercuri după-masă la Sala Polivalentă din Cluj, învingând Universitatea cu 28-19 (16-11).

Oaspetele, câştigătoare ale ediţiei din acest a Ligii Campionilor, s-au dovedit o nucă prea tare pentru elevele lui Carmen Amariei, care priveau cu încredere jocul programat miercuri după-masă la Sala Polivalentă din Cluj, în cadrul etapei a 6-a din Liga Naţională. Clujencele au condus doar în primele 5 minute, după golurile lui Sheiko şi Chintoan. Oaspetele au luat frâiele partidei în mâini şi nu au mai cedat ulterior iniţiativa, scorul la pauză fiind 16-11 pentru ele.

Diferenţa finală avea să fie mai mare, de 9 goluri, 28-19 pentru bucureştence. Gullden cu 6 goluri, Torstensson 5 şi Saurina Ayglon 4 au marcat cel mai mult pentru oaspete, în timp ce Florina Chintoan 6, Cristina Laslo 4 şi A. Sheiko 3 au fost cele mai bune marcatoare ale gazdelor. Universitatea Cluj este pe locul 4 în clasament, cu 10 puncte, în timp ce CSM Bucureşti se află pe locul 2, cu 15 puncte.

abonare newsletter