Sport

Rugby: Steaua învinge pe U Cluj, în Cupa Regelui

Steaua București a obținut cea de-a treia victorie consecutivă în această ediție a Cupei Regelui, dupa succesul cu 29-3, sâmbătă, în fața Universității Cluj, pe stadionul din Parcul Sportiv ''Iuliu Hațieganu'', astfel că ''militarii'' profitând de înfrângerea Timișoarei Saracens la Baia Mare au trecut pe prima poziție în clasamentul competiției, scrie site-ul SuperLigii.

Conform sursei, prima repriză a fost una echilibrată, în condițiile în care roș-albaștrii au început jocul cu Florin Vlaicu și Viorel Lucaci pe banca de rezerve, astfel că Universitatea Cluj a reușit să deschidă scorul prin Ionuț Mazare dintr-o lovitură de pedeapsă și se părea că rezultatul de 3-0 va fi și cel al pauzei.

Nu avea să fie însă asa pentru că în minutul 39, Moyake Kuselo a bătut pentru prima dată defensiva alb-negrilor și Steaua a intrat la cabine în avantaj, 5-3, ecartul mărindu-se în primul sfert de oră după reluare, cand Sosefo Sakalia și Ionuț Dumitru au marcat câte un eseu în ciuda faptului că Vali Mototolea fusese trimis pe banca de pedepsă.


Până la final, Steaua a jucat cu gândul la obținerea punctului bonus ofensiv, ceea ce le-a și reușit ''militarilor'' prin încercarea semnată de Alexandru Porojan în minutul 63, aceeași aripă trecându-și în cont dubla personală chiar înainte de ultimul fluier al arbitrului.

În urma acestui rezultat, Steaua a trecut în fruntea clasamentului Cupei Regelui iar în etapa viitoare se va afla față în față cu CSM Știința Baia Mare pe stadionul din Complexul Ghencea, Universitatea Cluj având o deplasare deloc ușoară pe terenul Politehnicii Iași.


Într-un alt meci, Dinamo a trecut, pe teren propriu, de CS Poli Iași cu 40-13.

Ultimele Stiri
abonare newsletter