Sport

FOTO CFR învinge fără drept de apel Voluntariul în Gruia. Hattrick Cristi Bud

CFR Cluj a învins categoric FC Voluntari, sâmbătă în Gruia, 5-0, în cea de-a opta etapă din Liga întâi de fotbal. Cristi Bud a fost eroul clujenilor, deschizând scorul în minutul 4, iar după aceea care a marcat din nou în a doua repriză, în minutele 51 și 58.

“Mă bucur că am terminat meciul sănătos, asta este cel mai important și sper la fiecare meci să îmi ajut echipa cât mai mult. Sunt atacant și mă gândesc să înscriu un număr cât mai mare de goluri, sper să îmi ajut echipa cât mai mult”, a declarat Bud după partidă.

Schimbat în minutul 71 cu Omrani, nou-sosit la echipă, atacantul a fost substituit cu brio, francezul reușind să înscrie la 2 minute de la introducere.


Gomelt a stabilit scorul final în minutele de prelungire ale meciului, 5-0. CFR are 7 puncte în clasament și este la 5 puncte de ultimul loc de play-off.

Cele două echipe:


CFR Cluj: Mincă - Tiago Lopes, Larie, Horj, Peteleu - Nascimento (59 T. Sorsa), Gomelt - L. Rus, J. Ruiz (83 C. Ene), Nouvier - Bud (73 B. Omrani). Antrenor: Vasile Miriuţă.

FC Voluntari: Bornescu - Filipov, Balaur, Maftei, Acsinte - Tăbăcariu (57 A. Bălan), Novac - Popadiuc, L. Marinescu, Ivanovici - Cernat (67 A. Lungu)


Pentru CFR urmează meciul cu Steaua București, în deplasare, joi, 22 septembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter