Sport

FOTO Baschetbaliștii de la U-BT dau tonul eleganței: "Men in black" de Cluj

Staff-ul echipei de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj-Napoca are cu se mândri după Supercupă: pe lângă trofeu, clujenii au surprins și prin eleganță la Oradea, inaugurând colaborarea cu un atelier de design vestimentar clujean, care le-a asigurat costumele. Și sportivii vor etala o costumație similară.

În Supercupa cu CSM Oradea, din deplasare, antrenorul principal Mihai Silvășan, dar și secunzii Branko Cuic și Bobo Pintea, precum și vicepreședintele clubului, Mircea Cristescu, s-au afișat la patru ace: costume negre, cambrate, cu pantaloni strânși înspre glezne și pantofi negri, iar deesubt cămăși albe cu cravată. Vestimentația lor a fost asigurată de atelierul Anna Mischin, deschis acum 15 ani la Cluj, cunoscut între timp și la nivel național. Fotografiile cu foștii sportivi ai lui U BT, în prezent membrii staffului sunt edificatoare pentru eleganța ținutelor, iar apariția lor îi poate face invidioși pe manechinii de profesie.

Atelierul este noul partener al formației pentru sezonul 2016-2017, urmând ca și jucătorii să fie îmbrăcați de aici în perspectiva competițiilor la care iau parte – este vorba de îmbrăcămintea oficială, alta ecât echipamentul de joc - informează site-ul oficial al echipei:


“Suntem un atelier de modă clujean care, de peste 15 ani, a făcut o adevărată tradiție din creațiile business sau de ceremonie lucrate la comandă. În spatele echipei stă o viziune puternică și o grijă deosebită pentru fiecare produs. Am reușit să creăm o adevărată comunitate a oamenilor pentru care frumosul și bunul gust sunt alegeri de zi cu zi”, spune Anna Mischin, proprietara atelierului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter