Sport

Ce spune selecționerul României despre gazonul de pe Cluj Arena și căpitanul echipei

Christoph Daum, selecționerul naționalei României, a luat deja decizia cu privire la noul căpitan de echipă, în absența lui Vlad Chiricheș, dar a ales să nu o comunice presei decât în ziua meciului cu Muntenegru, mâine, 4 septembrie.

”Faptul că Săpunaru e aici la conferință, cu mine, nu e un indiciu că ar fi căpitan, dar e un jucător experiementat. Este mereu un lider. Am vorbit cu jucătorii care pot să fie căpitani. Am luat deja o decizie, dar întâi o voi comunica jucătorilor și abia mâine o voi transmite și presei. Știți deja 2-3 opțiuni pe care le am, deci în proporție de 50% ați nimerit”, a declarat Daum, informează digisport.ro.

Antrenorul german nu s-a decis complet nici asupra primului 11 pe care îl va alinia cu Muntenegru.


„Sunt destul de autocritic în procesul acesta de a lua decizii. Mă gândesc mult ca să pot lua cele mai bune decizii pentru echipă. Suntem un staff care ascultă orice opinie, iar la sfârșitul zilei voi lua decizia finală și cred că va fi cea mai bună în alegerea primului 11 pentru meciul de mâine. Chiar vreau să felicit jucătorii. S-au pregătit intens și acești fotbaliști mi-au făcut misiunea foarte grea în alegerea primului 11”, a mai spus Daum, care nu crede că starea gazonului de pe Cluj Arena este un inconvenient:

”Mai important decât terenul e modul în care vom aborda partida. Atitudinea e cea mai importantă. Știu că cei de la Cluj au făcut tot posibilul pentru a asigura un gazon bun la meciul de mâine. Au lucrat intens în ultima perioadă și dorim să le mulțumim pe această cale”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter