Sport

Două goluri în două minute pentru CFR la debutul în noul sezon VIDEO

CFR Cluj a pornit cu dreptul în noul sezon al Ligii 1 de fotbal, învingând cu 2-0 duminică seară Concordia Chiajna, pe stadionul din Gruia.

După o primă repriză albă, în care Chiajna a avut o bară şi a solicitat penalty la un presupus henţ în careu, clujenii au reuşit să marcheze de două ori în două minute în al doilea mitan. Cristian Lopez a finalizat în minutul 67 o fază cursivă a gazdelor, respectiv prin Bruno Guima, care la doar câteva minute după ce l-a înlocuit pe Cristian Bud a fructificat în minutul 68 o centrare din bandă şi a majorat diferenţa.

Oaspeţii nu au reuşit să revină în joc până la final, astfel că elevii lui Miriuţă obţin primele 3 puncte din noul campionat şi mai au de recuperat doar altele 3 până la 0, în condiţiile în care au pornit cu o penalizare de 6 puncte.


Pentru CFR urmează sâmbătă de la 18.30 deplasarea de la FC Botoşani.

CFR Cluj: Marc – Lopes, Mureşan, Larie, Camora – Petrucci, Păun, Ruiz Carlos, Jakolis (’87 Ţînc) – Bud (’64 Bud), Lopez (’77 Horj). Antrenor: Vasile Miriuţă


Concordia Chiajna: Bălgrădean – Feussi (’76 Serediuc), Tincu, Melinte, Mamele, Bucurică – Grădinaru (’75 Răducanu), Cristescu, Madeira, Roşu – Pena. Antrenor: Emil Săndoi

Ovidiu CORNEA


 

abonare newsletter