Sport

OFICIAL: Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit numele noii echipe la care va juca

Zlatan Ibrahimovic, fostul atacant al lui PSG a anunțat pe contul său de Instagram și Facebook care este noul club pentru care va juca. Informații despre transferul lui Ibrahimovic la altă echipă au circulat de la finele sezonului trecut.

sursa foto: facebook.com/ZlatanIbrahimovic sursa foto: facebook.com/ZlatanIbrahimovic

“Time to let the world know. My next destination is Manchester United” (“Este timpul ca lumea să știe. Următoarea mea destinație este Manchester United” a scris Zlatan Ibrahimovic pe contul său de Instagram unde a postat o fotografie cu sigla clubului din Marea Britanie.

Astfel se confirmă ceea ce se știa de mai mult timp, faptul că suedezul va pleca de la PSG. Ibrahimovic a avut o clauză cu PSG, potrivit căreia nu avea voie să anunţe că a semnat cu altă echipă înainte de 1 iulie 2016.


Potrivit prosport.ro, Manchester United a oferit un indiciu elocvent în ceea ce priveşte transferul lui Zlatan Ibrahimovic. "Diavolii" şi-au anunţat programul din această vară, care include un turneu în China, dar şi o partidă amicală cu Galatasaray care se va disputa chiar în Suedia, la Goteborg. Foarte probabil, oficialii lui United au decis ca meciul să se joace în ţara natală a lui Ibrahimovic conştienţi fiind de interesul crescut pe care îl va ridica această partidă programată să se joace pe arena "Ullevi Stadium", ce are o capacitate de 43,200 locuri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter