monitorulcj.ro Menu
Sport

Supercupa României se va juca pe Cluj Arena

Supercupa României la fotbal se va desfășura în data de 16 iulie, de la ora 21,45, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, conform deciziei Comitetului de Urgență al Federației Române de Fotbal, reunit vineri, informează site-ul FRF.

sursa foto sport.ro

Comitetul de Urgenţă al FRF a decis ca Supercupa României dintre  Astra Giurgiu şi CFR Cluj, să aibă loc în data de 16 iulie, la Cluj-Napoca, începând  de la ora 21.45, informează frf.ro.

Totodată, Comitetul de Urgență al FRF, compus din Răzvan Burleanu, președinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreședinte FRF, Octavian Goga, vicepreședinte FRF, a hotărât cu unanimitate de voturi aprobarea referatului Directorului Școlii Federale de Antrenori și a dispus ca în situația cluburilor participante în Liga 2 în sezonul competițional 2016-2017 care au în derulare contracte cu antrenori principali/secunzi care nu dețin licența UEFA PRO, respectiv UEFA A în cazul antrenorilor secunzi, aceste contracte să rămână în vigoare până la încetarea acestora în orice mod (ajungere la termen, denunțare unilaterala, prin acordul părților).


Antrenorii aflați în aceasta situație sunt obligați să facă dovada înscrierii la următorul curs de licență UEFA PRO/UEFA A. Cluburile aflate în situația enunțată vor fi obligate sa angajeze antrenori principali deținători ai licenței UEFA PRO și antrenori secunzi deținători ai licenței UEFA A doar de la data încetării contractelor anterior menționate.

Comitetul de Urgență a prelungit și mandatul membrilor organismelor jurisdicționale ale FRF până la data de 31 iulie 2016 inclusiv.