Sport

"U" Cluj retrogradează după 16 ani în liga a treia

Universitatea Cluj nu a izbutit un miracol în ultima etapă din play-out și a ajuns în liga a treia, după ce acum un an ardelenii jucau finala Cupei României (0-3 cu Steaua) și retrogradau din primul eșalon.

sursa foto digi24.ro sursa foto digi24.ro

Clujenii aveau nevoie de un succes la Tărlungeni (deja retrogradată) și de o victorie a Pâncotei cu Satu Mare, însă Universitatea era deja resemnată înaintea meciului, pe care l-a pierdut în final cu 1-3. Părăsită de mai mulți jucători, Universitatea a luat 3 goluri în 35 de minute și a fost nevoită să alinieze o formulă de start cu nu mai puțin de 6 juniori. Astfel, Universitatea Cluj retrogradează în liga a treia după 16 ani, scrie digi24.ro.

La Satu Mare, Olimpia și Șoimii Pâncota au încheiat la egalitate, scor 1-1. Gazdele au ajuns la baraj, în timp ce arădenii s-au salvat în ultimul moment și sunt siguri de locul în liga a doua.


În Seria I din play-out, Bucovina Pojorâta, deja retrogradată, a părăsit cu fruntea sus liga a doua, reușind o victorie la scor în fața Gloriei Buzău, 8-1.

Gloria Buzău și Olimpia Satu Mare vor juca un baraj pentru menținerea în al doilea eșalon.


Seria I, etapa a 10-a, play-out:

Bucovina Pojorâta - Gloria Buzău 8-1
CS Balotești - Rapid CFR Suceava 2-3
Ceahlăul - ACS Berceni (0-3, la masa verde)


Seria a II-a, etapa a 10-a, play-out:

Olimpia Satu Mare - Șoimii Pâncota 1-1
Metalul Reșita - CSM Râmnicu Vâlcea 0-3
Unirea Tărlungeni - Universitatea Cluj 3-1

Ultimele Stiri
abonare newsletter