monitorulcj.ro Menu
Sport

"U" Cluj a scăpat de faliment

Universitatea Cluj a trecut prin momente grele în acest an, dar joi a primit o veste bună, reușind să "dribleze" iar falimentul. Tribunalul Botoșani a decis să respingă cererile venite din partea fostului antrenor Ionel Ganea, dar și a altor foști jucători.

Un nou termen în privința falimentului este fixat pentru data de 5 septembrie 2016.Până atunci, Universitatea, aflată în insolvență, ar putea scăpa de probleme, deoarece sunt șanse mari ca pachetul majoritar de acțiuni să fie cumpărat de italienii de la Nilor Group, care s-au ocupat de organizarea ultimelor meciuri, informează digisport.ro.

"E un nou termen, continuăm acum negocierile cu Nilor și sper să fie totul în regulă. Există șanse ca preluarea să se facă. Sper să ajute și jucătorii pe plan sportiv, e foarte important să nu retrogradeze", a spus Marieta Anastasescu, administratotul judiciar al clubului.


Aflată pe locul 4 în play-out, Universitatea Cluj joacă un meci crucial în lupta pentru evitarea retrogradării, sâmbătă, pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare.

Etapa a 9-a


"U" Cluj - Satu Mare
Vâlcea - Tărlungeni
Pâncota - Reşiţa

Etapa a 10-a (ultima)


Reşiţa - Vâlcea
Satu Mare - Pâncota
Tărlungeni - "U" Cluj

Etichete: faliment u cluj