Sport

U-BT Cluj a câștigat primul meci din playoff contra CSU Sibiu

U-TB Cluj a învins CSU Sibiu cu scorul de 85-77 în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet. Meciul a început foarte bine pentru echipa lui Marcel Țender, clujenii dominând în prima repriză.

După  pauză însă, gazdele au cedat inițiativa iar sibienii au știut să profite. Reveniți de la cabine cu moralul ridicat, jucătorii echipei CSU au reușit să reducă mult din diferență ajungând în sfertul patru la doar o posesie diferență de U-BT.

Antrenorul echipei clujene a explicat ce sa întâmplat cu echipa  lui la pauză: ”După pauză ne-am oprit, pur și simplu am încetinit jocul. Nu e normal și nu e bine să facem acest lucru, este cumva în psihologia jucătorilor ca atunci când văd că e prea simplu în prima parte să se relaxeze. Importantă este victoria, mă bucur pentru aceasta și ne pregătim pentru următorul joc. Îmi doresc ca în acest al doilea joc să fim constanți în toate perioadele lui.”- a declarat Marcel Țender, antrenor principal U-BT


Sala Sporturilor ”Horia Demian” a fost arhiplină, peste 2.800 de fani fiind prezenți la meci. Partida numărul doi se va disputa miercuri de la ora 19:45 în Sala Sporturilor ”Horia Demian”

Ultimele Stiri
abonare newsletter