Sport

Româncele, în hohote de râs înaintea meciului cu Germania FOTO

Echipa de tenis a României a izbucnit în hohote de râs la conferința de presă de la Cluj.Atmosfera bună din cadrul echipei s-a văzut miercuri când jucătoarele noastre au început să râdă în hohote în timp ce Monica Niculescu vorbea de suprafețele preferate de joc ale nemțoaicelor.

Vorbind  din perspectiva meciului, Alina Cercel Tecșor s-a declarat mulțumită de forma fetelor și optimistă în perspectiva meciurilor de la sfârșitul acestei săptămâni de la Cluj-Napoca. „Fetele sunt bine, atmosfera este foarte bună. Totul se desfăsoară conform planului. Față de meciul cu Cehia  avem două jucătoare în plus iar asta nu poate decât să ne bucure. Încă nu m-am decis asupra fetelor care o să joace,însă vineri o să am un răspuns”, a spus căpitanul echipei noastre.

Simona Halep s-a declarat aptă și dornică de joc. „Mă simt mult mai bine, acum sunt complet sănătoasă. Am jucat câteva meciuri bune în America așa că acum sunt mult mai încrezătoare și determinată să intru pe teren și să câștig. Sper ca meciurile  să fie mai bune decât cele contra Cehiei. Vor fi  partide dificile însă suntem toate pregătire și sperăm la un rezultat bun”, a declarat Simona Halep.


Vorbind despre problemele recente de dopaj din lumea tenisului, româncele spun că au în continuare grijă la alimentație și medicamentația pe care o au.„Deși alerg pe teren întruna, la fel ca și colegele mele nu iau mare lucru”, a declarat Monica Niculescu.

Fanii care vor să vadă echipa României pot face asta la antrenamentele din Sala Polivalentă miercuri ( 15:00-17:00) și joi (11:30-13:30 și 16-18:30)


România va întâlni Germania în play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, care va avea loc pe 16 şi 17 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter