Sport

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj hotărâți să facă uitată înfrângerea la scor cu Steaua

După ce au pierdut la un scor categoric meciul cu Steaua ( 82-100), baschetbaliștii de la U-BT sunt hotărâți să își ia revanșa față de suporteri pe teren propriu, miercuri contra celor de la CSU Sibiu.

   Antrenorul clujenilor s-a declarat dezamăgit de rezultatul partidei cu Steaua, marea lui nemulțumire fiind legată de  nivelul de efort depus de elevii săi. „În primul rând nu am depus cantitatea necesară de efort. Indiferent de nivelul de baschet pe care îl joci, dacă nu depui destul de mult efort nu poti obține nimic.” a declarat Marcel Țender antrenorul U-BT Cluj.

   În perspectiva meciului cu CSU Sibiu, Marcel Țender, spune că asteaptă să vadă determinare în jocul echipei. „La acest nivel, fiecare  meci este un derby. Dincolo de locul din clasament  sau de rezultat acum cel mai important lucru este să ne reconstruim mentalitatea în apărare.Obiectivul pentru meciul de mâine este să ne apărăm mai bine și să dovedim că meciul cu Steaua a fost un accident.Sper ca maine să ne revanșăm în fața suporterilor.”- a declarat antrenorul U-BT Cluj.


   U-BT Cluj se află în continuare pe podiumul Ligii Naționale de Baschet Masculin,după Steaua București și SCM Universitatea Craiova.Meciul dintre  U-BT Cluj și CSU Sibiu se va desfășura miercuri la Sala Polivalentă din Cluj de la ora 19:00.

 


 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter