Sport

CFR a debutat cu dreptul în acest an pe teren propriu. CFR Cluj - ASA Târgu Mureș 1-0 (0-0)

CFR Cluj a învins-o pe ASA Târgu Mureș cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost reușit de Bryan Nouvier (73).

Adrian Mutu, care a jucat o oră la ASA, a avut singura ocazie notabilă a mureșenilor, dar șutul său a fost respins de portar (56).


Adrian Păun, jucătorul echipei CFR Cluj, a declarat că este fericit pentru faptul că și-a învins idolul din copilărie, Adrian Mutu, și că se gândește deja la meciurile de la națională pe care le va juca în Franța.„Ne bucurăm că am reușit să spargem gheața. A fost un meci mai special pentru mine, pentru că am jucat împotriva lui Adi Mutu. Mă bucur că am reușit să îmi înving idolul și sper să îl înving și în Cupa României. I-am cerut tricoul la final, dar îl promisese altcuiva. Am început anul cu naționala în cap, îmi doresc să ajung la Euro și o să muncesc în continuare și o să dau totul pe teren ca să îl conving pe selecționer”, a spus Adrian Păun, potrivit Dolce Sport.

Căpitanul echipei clujene, Mario Camora, a spus că nu se mai gândește la cele șase puncte pe care le-a pierdut echipa la TAS. „Am avut atitudine foarte bună, agresivitate și am demonstrat că meritam cele trei puncte. Nu ne mai gândim la cele șase puncte acum, luptăm pentru fiecare punct, ca să punem o diferență cât mai mare de retrogradare. Nu ne interesează cine merge în play-off”, a completat Camora.


CFR a obținut prima sa victorie după o serie de opt partide, în care a înregistrat cinci egaluri și trei eșecuri.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.


ASA a pierdut ultimele două partide de campionat cu același scor, 0-1, și a ieșit din locurile de play-off.

FC CFR 1907 Cluj - ASA Târgu Mureș 1-0 (0-0), stadion „Dr. Constantin Rădulescu” - Cluj-Napoca


Echipele de start:
CFR Cluj: Marc - T. Lopez, Larie, A. Mureşan, Camora - Nascimento (90′ Goian), Petrucci, Ruiz - V. Bruno, Cr. Lopez (84′ Bud), Păun (66’ Nouvier). Antrenor: Antonio Conceicao

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - Matei, Ivan, M. Constantin, Brandan - N’Doye (81′ Buş), G. Mureşan - Gorobsov (60’ Ciolacu), Mutu (60’ Jazvic), Voiculeţ - Ţucudean. Antrenor: Petre Grigoraş


A marcat: Bryan Nouvier (73).

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Oradea), Adrian Radu Ghinguleac (București); arbitru de rezervă: Dragoș Istrate (București)

Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Viorel Ilinca (Pitești) - LPF

Clasament Liga 1:
1. Astra Giurgiu 50
2. Dinamo București 47
3. FC Viitorul 46
4. Steaua București 43
5. Pandurii Tg. Jiu 43
6. CSMS Iași 25
7. ASA Târgu Mureș 35
8. CS „U” Craiova 30
9. CFR Cluj 28
10. FC Botoșani 26
11. Poli Timișoara 22
12. FC Voluntari 18
13. Concordia Chiajna 17
14. Petrolul Ploiești 8

Ultimele Stiri
abonare newsletter