Sport

Voleibalistele clujence vor victoria în duelul cu Știința Bacău

Universitatea Cluj primește, sâmbătă, de la ora 13:00, vizita echipei CS Știința Bacău, într-un duel din cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A1 de volei feminin.

Atmosfera în lotul condus de Dănuț Ciontoș este una plăcută, mai ales după ce clujencele au reușit să câștige, runda precedentă, cu scorul de 3:1, în fața celor de la Penicilina Iași. De partea cealaltă, moldovencele vin după două înfrângeri consecutive, ambele înregistrate cu scorul de 3:2, în fața celor de la CSM București și Medicina Tg. Mureș.

Jucătoarele transferate în acest sezon au început sa se acomodeze cu lotul care este în mare parte neschimbat și au reușit să aducă punctele mult dorite de antrenorul echipei.


Ioana Vodă, fosta jucătoare a campioanei României, Alba Blaj, a declarat că după victoria din meciul trecut cu Penicilina Iași a crescut moralul și își dorește să le învingă și pe rivalele din acest meci, Știința Bacău. „După victoria obținută cu Penicilina Iași a crescut moralul echipei și suntem tot mai motivate să rămânem în Divizia A1. Sunt sigură că datorită celor două înfrângeri consecutive ale băcăuancelor am putea să facem o surpriză plăcută, mai ales că jucăm acasă. Ne dorim foarte mult încă o victorie, iar dacă ne mobilizăm de la început și tragem cel puțin la fel de tare ca în meciul cu Iași, avem șanse să câștigăm!”, a declarat centrul Ioana Vodă.

Înaintea duelului direct de sâmbătă, Universitatea Cluj ocupă locul 10, cu 9 puncte, iar Știința Bacău se află pe poziția a 5-a, cu un total de 28 de puncte.


Clasament Divizia A1 feminin:
1. CS Volei Alba Blaj 47
2. CSM București 42
3. CSM Târgoviște 42
4. CS Dinamo București 36
5. CS Știința Bacău 28
6. CSU Medicina CSS Tîrgu Mureș 27    
7. CSM Lugoj 17
8. VC Unic LPS Piatra Neamț 17
9. ACS Penicilina Iași 14
10. CS Universitatea Cluj 9
11. SCMU Craiova 9
12. CS Rapid București 0

Ultimele Stiri
abonare newsletter