Sport

LPF a stabilit programul meciurilor din ultima etapă a Ligii 1

CFR Cluj va întâlni formația CSU Craiova, în deplasare, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 de fotbal.

Cu o zi înaintea stabilirii țintarului partidelor din play-off și play-out, reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal au fixat zilele și orele de disputare ale etapei a 26-a, ultima din sezonul regulat.

Tragerea la sorți a meciurilor din faza a doua a campionatului național Liga 1 va avea loc, miercuri, de la ora 11:00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.


Ultima rundă din prima fază a Ligii 1 va propune cel puțin două partide atractive unde miza va fi ultimul loc din play-off. Este vorba despre Steaua - CSMS Iași și despre ASA Târgu Mureș - FC Botoșani.

În acest moment, după 24 de etape, ASA și CSMS Iași au același număr de puncte 35, dar târg-mureșenii sunt pe locul șase, ultimul care asigură un loc în play-off, datorită golaverajului. Cum există posibilitatea ca lupta pentru acest loc 6 să persiste și în ultima rundă a sezonului regulat, atunci Steaua - CSMS Iași și ASA Târgu Mureș - FC Botoșani se vor juca în aceeași zi, sâmbătă, 27 februarie, la aceeași oră, 20:30.
Un alt meci extrem de atractiv este cel dintre Astra și Dinamo, care se va juca duminică, 28 februarie, de la ora 20:30.


Sezonul regulat se va încheia luni, 29 februarie, cu partida dintre Viitorul și Pandurii.

Meciurile dintre formațiile Steaua - CSMS Iași și ASA Tg Mureș - FC Botoșani se vor juca la aceeași oră. ASA și CSMS Iași se află în cursă directă pentru ultimul loc din play-off.


Programul complet a rundei a 26-a:

Vineri, 26 februarie, ora 20:30
ACS Poli Timișoara - Petrolul


Sâmbătă, 27 februarie, ora 14:00
CSU Craiova - CFR Cluj
Ora 20:30
Steaua - CSMS Iași
Ora 20:30
ASA Tg Mureș - FC Botoșani

Duminică, 28 februarie
Ora 18:00
Concordia Chiajna - FC Voluntari
Ora 20:30
Astra Giurgiu - Dinamo


Luni, 29 februarie
Ora 20:30
FC Viitorul - Pandurii Tg. Jiu

Etichete: liga 1 cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter