Sport

Antrenorului Astra Giurgiu îi este frică de meciul cu CFR Cluj

Marius Șumudică, antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu a declarat în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc vineri că îi este frică de meciul cu CFR.

sursă foto: agerpres.ro sursă foto: agerpres.ro

Motivul pentru care antrenorul a făcut această afirmație este că echipei Astra Giurgiu îi lipsesc patru titulari.

''Când îți vine o echipă care nu mai are nicio grijă și vrea să demonstreze, joacă relaxat, de multe ori le iese jocul, va fi greu, deci noi avem un meci extraordinar de greu mâine (sâmbătă, 13 februarie, cu CFR Cluj — n.r.), eu vă spun sincer că mi-e frică de meciul ăsta pentru că nu îl am pe Alibec, cel mai bun atacant din Liga I, nu îl am pe Teixeira, nu am Budescu, nu am Geraldo, nu am patru titulari în momentul de față și va fi destul de greu și pentru mine, dar sper să găsesc soluțiile necesare mâine pentru o victorie, s-o obținem'', a declarat Marius Șumudică.


În ciuda emoțiilor cu care așteptă meciul, antreonorul este sigur de o victorie cu CFR Cluj, deoarece jucătorii de la Astra au avut parte de două cantonamente în Cipru, o perioadă bună de pregătire.

''Din meciurile amicale jucate mi-am dat seama că avem un grup puternic, formăm un grup puternic care, cu siguranță, va pune probleme în configurarea podiumului, să nu mă gândesc mai sus deocamdată'', a completat Marius Șumudică.


Și jucătorul Adrian Scarlatache, o achiziție din această iarnă a Astrei Giurgiu, a spus că meciul cu CFR Cluj va fi ''unul foarte greu'' și speră ca jucătorii Astrei să scoată ''maximum'' din acest meci, informează Agerpress.

''Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de pe primul loc, sper să reușim să ne atingem obiectivul, să câștigăm campionatul. Meciul de mâine va fi un meci foarte greu, noi sperăm să scoatem maximum din acest meci, pentru noi foarte importante sunt punctele, sperăm să facem un joc bun, e primul joc din acest an și cred că vom obține o victorie'', declarat Adrian Scarlatache.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter