Sport

Klaus Iohannis va fi prezent la Cluj la meciurile Simonei Halep. Ce reguli trebuie să respecte suporterii prezenți

Federația Română de Tenis a stabilit regulile de acces pentru spectatorii care vor veni, în acest weekend, 6-7 februarie, la meciurile din cadrul primului tur al Grupei Mondiale Fed Cup dintre România și Cehia, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Simona Halep, nr. 3 WTA, o va întâlni pe Karolina Pliskova (13 WTA), sâmbătă, de la ora 13.00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în prima partidă de simplu a confruntării dintre echipele de tenis ale României și Cehiei, în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup, potrivit tragerii la sorți efectuate vineri.

La 20 de minute după încheierea jocului dintre Halep şi Pliskova, pentru al doilea punct al partidei, se vor duela Monica Niculescu (37 WTA) şi Petra Kvitova (9 WTA).


Deschiderea oficială va avea loc, sâmbătă, de la ora 12:30.

Duelurile de duminică vor începe tot de la ora 13:00 şi tot Halep va fi protagonista primului meci, susţinut în compania Kvitovei. Se vor lupta, apoi, Niculescu şi Pliskova, pentru ca într-un eventual decisiv de dublu să intre Andreea Mitu / Raluca Olaru şi Denisa Allertova / Barbora Strycova. Componenţa echipelor de dublu poate fi modificată.


La meciurile de Fed Cup de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și-au anunțat prezența mai mulți oficiali ai statului, printre care Klaus Iohannis, președintele României. Fostul mare tenismen român, Ilie Năstase, va da lovitura de începere a meciurilor de la Sala Polivalentă.

Programul jocurilor din Sala Polivalentă din Cluj:
Simona Halep - Karolina Pliskova (sâmbătă, de la ora 13:00)
Monica Niculescu - Petra Kvitova (sâmbătă, după ora 15:00)
Simona Halep - Petra Kvitova (duminică, de la ora 13:00)
Monica Niculescu - Karolina Pliskova (duminică, după ora 15:00)
Monica Niculescu/Raluca Olaru - Karolina Pliskova/Barbora Strycova (duminică, după ora 17:00)


Intrarea în sală

Accesul în sală se face începând cu ora 10.00, în zilele de sâmbătă, 6 februarie și duminică, 7 februarie.

Accesul copiilor preșcolari

Accesul publicului în sală se face numai pe bază de bilete (întregi sau reduse). Accesul copiilor preșcolari este permis cu condiția să fie însoțiți de posesorii de bilete și să fie ținuți în brațe.


Parcare

Spectatorii care vor veni la Sala Polivalentă cu mașinile le vor putea lăsa în parcarea subterană, dacă au tichet de parcare sau invitație VIP. De asemenea se mai poate parca pe platoul dintre Sala Polivalentă și stadion, în limita locurilor disponibile.

Foto și Video

Accesul în sală cu camere video-TV profesionale și cu aparate foto și obiective profesionale (cu excepția fotografilor acreditați) este INTERZIS


Reguli de comportament în timpul meciurilor:
- accesul în arenă după începerea meciului este permis după primele 3 game-uri, apoi din 2 în 2 game-uri și la sfârșitul setului;
- în arena este obligatoriu ca telefoanele mobile să fie pe silent;
- în arenă se păstrează liniștea în timpul desfășurării punctului;
- nu se încurajează echipa sau se aplaudă între primul și al doilea serviciu;

Ultimele Stiri
abonare newsletter