Sport

CFR Cluj s-a impus în ultimul meci amical în cantonamentul din Cipru. CFR - Atlantas 3-1

Formația antrenată de Antonio Conceicao au terminat cantonamentul, pe care l-au avut zilele acesea în Cipru, cu o victorie în fața FK Atlantas, din Lituania, scor 3-1.

După ce în celelalte patru meciuri amicale disputate în cantonamentul din Cipru jucătorii din Gruia au înregistrat o singură victorie, duminică, 24 ianuarie, cu Tom Tomsk 3-2, și trei înfrângeri, miercuri, 27 ianuarie, cu Kuban Krasnodar 0-1, vineri, 29 ianuarie, cu Partizan Belgrad 1-3 și sâmbătă, 30 ianuarie, cu UFA 0-2, elevii lui Antonio Conceicao au reușit cea mai categorică victorie cu echipa FK Atlantas 3-1.

Echipa din Gruia a început meciul de marți cu un prim 11 format din: Mincă, Tiago Lopes, Larie, Mureșan, Camora, Gomelt, Juan Ruiz, Petrucci, Jakolis, Vitor Bruno, Cristian Lopez.


Atacantul echipei clujene Cristian Lopez a deschis scorul în minutul 14 din lovitură de pedeapsă, după ce tot el a fost faultat în careu, iar în minutul 35, Vitor Bruno a înscris de la aproximativ 35 de metri, după o pasă venită de la noul jucător al CFR-ului, Juan Ruiz.

Repriza secundă a fost deschisă de un gol marcat de către lituanieni, în minutul 56, însă Pârv a făcut 3-1 în minutul 85 cu un șut de la marginea careului de 16 metri.


Pe parcursul reprizei secunde au tehnicanul echipei din Gruia, Antonio Conceicao, a folosit jucătorii: Dani, Goian, Nouvier, Beleck, Nascimento, Negruț, Ene, Horj, Pârv, Petruș.

După acest meci jucătorii pregătiți de Antonio Conceicao vor reveni în țară unde va disputa primul meci oficial din acest an din Liga 1, sâmbătă, de la ora 20:30, în deplasare pe terenul echipei Astra Giurgiu, lidera clasamentului.


Clujenii trebuie acum să tragă tare pentru a rămâne cât mai sus, asta după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a amânat încă o dată, până pe data de 29 februarie, decizia prin care ar putea da cele șase puncte penalizare dictate de Federația Română de Fotbal pentru problemele financiare, aceștia motivând că nu vor să influențeze indirect lupta care se dă în Liga 1 pentru calificarea în play-off.

În acest moment CFR Cluj se află pe locul 10, cu 24 de puncte, fiind la 11 puncte de ultimul loc calificat în play-off.


Clasamentul Ligii 1, după etapa 23:
1. Astra Giurgiu 46
2. FC Viitorul 43
3. Dinamo București 41
4. Steaua București 40
5. Pandurii Târgu Jiu 40
6. ASA Târgu Mureș 35
7. CSMS Iași 32
8. CS „U” Craiova 27
9. FC Botoșani 26
10. CFR Cluj 24
11. Poli Timișoara 21
12. Concordia Chiajna 17
13. FC Voluntari 15
14. Petrolul Ploiești 8

Ultimele Stiri
abonare newsletter