Sport

Handbalistul Raul Marian se întoarce pe parchetul de la Turda

Fostul component al celor de la Potaissa Turda, Raul Marian, se va întoarce pe parchetul sălii de handbal în acest retur.

Flaviu Sâsâeac a declarat că odată cu accidentarea lui Amihăesi a decis ca să revină pe parchet pentru a ajuta handbaliștii turdeni să rămână între primele echipe din Liga Națională. „Raul Marian a fost tot timpul în lotul echipei, chiar dacă nu a evoluat pe teren. El a fost aproape de echipă şi de club, ocupându-se de grupele de juniori. Odată cu accidentarea lui Amihăesi, el a decis să se întoarcă pe teren şi să ajute echipa. Raul a fost unul dintre oamenii care au ajutat la promovarea echipei în Liga Naţională şi a avut o evoluţie foarte bună până în vară. Revenirea lui în acest moment e o dovadă de mare caracter. Ne bazăm pe el în continuare”, a declarat Flaviu Sâsâeac.

Raul Marian, care în acest an va împlini 37 de ani, este unul dintre cei mai vechi componenţi ai lotului antrenat de Horaţiu Gal.


Potaissa Turda va evolua, astăzi, în ultimul amical înaintea reluării campionatului, în deplasare, contra celor de la Energia Târgu Jiu. Este al doilea amical dintre cele două echipe, săptămâna trecută Potaissa reuşind să se impună pe teren propriu.

Din lotul deplasat la Târgu Jiu nu fac parte: Marius Bondar (accidentat), Georgică Cântec (accidentat - microruptură fibrilară), Răzvan Pavel (toxiinfecţie alimentară) şi Silvian Amihăesi (fisură la un deget al mâinii). Roland Thalmaier este incert pentru mâine, acesta fiind răcit.


Potaissa Turda va evolua joi, 4 februarie, începând cu ora 18:00, pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Ploieşti, în primul meci oficial al acestui an.

Ultimele Stiri
abonare newsletter