Sport

Juan Carlos Real Ruiz este primul jucător transferat la CFR Cluj

Clubul de fotbal CFR Cluj a perfectat primul transfer din această pauză competițională de iarnă.

Formaţia din Gruia l-a transferat pe mijlocaşul Juan Carlos Real Ruiz. Acesta se va alătura lotului formației clujene începând cu cantonamentul din Cipru. La CFR, mijlocașul ofensiv va purta tricoul cu numărul 25. Juan Carlos a evoluat ultima oară la Tenerife.

Informaţia a fost postată pe site-ul oficial al clubului şi pe pagina de Facebook.


Cu o zi înainte de plecarea în primul cantonament al iernii (Cipru), Toni Conceicao are motive de bucurie. Oficialii fostei campioane au reuşit să ajungă la un acord cu un jucător care va acoperi un post deficitar: mijlocaş central ofensiv.

În vârstă de 24 de ani, Juan Carlos a fost crescut de Deportivo La Coruna, pentru care a evoluat până anul trecut (31 meciuri/3 goluri). În toamnă, şi-a încercat norocul la Tenerife, în Segunda şi, în ciuda faptului că a evoluat constant (19 meciuri), de curând şi-a reziliat contractul cu spaniolii.


Cotat la 500.000 de euro, Juan Carlos speră să îşi relanseze cariera în Liga 1 şi să se transfere apoi la un club important din Europa, aşa cum au făcut-o înaintea sa alţi fotbalişti care au trecut pe la CFR.

Jucătorii antrenați de Antonio Conceicao s-au reunit, lunea trecută, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu după vacanța de iarnă. Lotul prezent la primul antrenament al echipei din Gruia era format din: Mincă, Vîtcă - Camora, A. Mureşan, Goian, Tânc, Ene - Gomelt, Petrucci, Nascimento, Păun, Jakolis, Nouvier, Negruţ - Beleck, Cristian Lopez. Cei care au absentat de la reunirea lotului sunt: Guima, Larie, Marc, Roşu, Tiago Lopes, Dani Coelho, Vitor Bruno.


Neluţ Roşu este singurul jucător care a evoluat anul trecut la CFR Cluj și care nu mai revine la gruparea din Gruia, el reluând antrenamentele la formația Concordia Chiajna, formație de la care a fost împrumutat.

În perioada 20 ianuarie - 3 februarie, formația CFR Cluj va pleca într-un cantonament de pregătire în Cipru, unde jucătorii antrenați de Antonio Conceicao vor disputa o serie de patru meciuri amicale. Primul meci de pregătire îl vor avea pe data de 24 ianuarie, de la ora 15:00, în compania echipei Tom Tomsk, echipă aflată pe locul secund în Divizia 1 (liga secundă) din Rusia, urmând ca pe 27 ianuarie, de la ora 15:00, să dispute un meci în compania echipei Kuban Krasnodar, tot din Rusia, echipă care se află pe locul 5 în clasamnetul Premier League. Pe 30 ianuarie este programat cel de-al treilea meci, împotriva echipei ruse FC Ural Oblast, care va avea loc tot de la ora 15:00, iar pe 2 februarie se va înregistra ultimul meci din acest stagiu de pregătire, în compania echipei FK Atlantas din prima ligă a Lituaniei, de la ora 17:00.


Echipa se va întoarce apoi pentru a disputa meciurile rămase din sezonul regulat al Ligii 1, prima partidă fiind împotriva liderei din clasament, Astra Giurgiu, și pe care o vor disputa în deplasare.

Clubul din Gruia nu a mai reușit, în această iarnă, să perfecteze transferul lui Ruben Ribeiro, asta după ce la doar un pas de a venit la Cluj portughezul a semnat un contract pe o perioadă de șase luni cu clubul Boavista Porto.

Ultimele Stiri
abonare newsletter