Sport

Jucătorii CFR Cluj au trecut vizita medicală. Cel mai bine a stat Adi Păun

Jucătorii echipei CFR s-au au trecut cu brio de primul test din acest an, vizita medicală după ce în pauza de iarnă au mâncat și chefuit acasă cu părinții sau în vizită prin alte locații exotice.

Încă de la prima oră jucătorii echipei CFR Cluj s-au prezentat la Policlinica pentru Sportivi Cluj acolo unde au avut de trecut testul kilogramelor și a rezistenței.

Adi Păun a fost cel care a stat cel mai bine la testul cu bicicleta, el scoțând punctaj maxim, 100, fiind felicitat de doctorii prezenți. La capitolul greutate, însă, jucătorii nu au stat chiar atât de bine, unul dintre cei care au pus kilograme în plus fiind Cristian Lopez care a recunoscut că a fost primit de către părinți cu bucate traddiționale.


Totuși golgeterul Cristian Lopez spune situația kilogramelor va fi remediată după cantonamentul în Cipru şi visează să câştige un trofeu cu formaţia din Gruia. „Am trecut cu bine peste aceste vizite medicale. Mulţumesc lui Dumnezeu, medicii mi-au spus că m-am prezentat mai bine decât la precedentul examen. Dacă am luat în greutate? Am fost cu familia de sărbătători, dar în acest moment sunt bine. În noul an îmi doresc să scoatem maxim din cele trei partide rămase şi să ne luptăm pentru play-off deşi e foarte complicat, vom lupta până în ultimul moment. Apoi avem o semifinală de Cupă şi ne dorim să ajungem în finală. Orice jucător îşi doreşte să câştige trofee în carieră, mai ales Cupa din campionatul respectiv. Ar fi ceva extraordinar pentru noi, pentru club şi suporteri”, a spus golgeterul Lopez, potrivit stiridesport.ro.

Toți jucătorii de la CFR Cluj au trecut de vizita medicală.


Jucătorii antrenați de Antonio Conceicao s-au reunit, luni, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu după vacanța de iarnă.

Ei vor pleca în perioada 20 ianuarie - 3 februarie într-un cantonament de pregătire în Cipru, unde jucătorii antrenați de Antonio Conceicao vor disputa o serie de patru meciuri amicale. Primul meci de pregătire îl vor avea pe data de 24 ianuarie, de la ora 15:00, în compania echipei Tom Tomsk, echipă aflată pe locul secund în Divizia 1 (liga secundă) din Rusia, urmând ca pe 27 ianuarie, de la ora 15:00, să dispute un meci în compania echipei Kuban Krasnodar, tot din Rusia, echipă care se află pe locul 5 în clasamnetul Premier League. Pe 30 ianuarie este programat cel de-al treilea meci, împotriva echipei ruse FC Ural Oblast, care va avea loc tot de la ora 15:00, iar pe 2 februarie se va înregistra ultimul meci din acest stagiu de pregătire, în compania echipei FK Atlantas din prima ligă a Lituaniei, de la ora 17:00.


Echipa se va întoarce apoi pentru a disputa meciurile rămase din sezonul regulat al Ligii 1, prima partidă fiind împotriva liderei din clasament, Astra Giurgiu, și pe care o vor disputa în deplasare.

În acest moment CFR Cluj se află pe poziția 10 în clasamentul Ligii 1, cu 24 de puncte și așteaptă decizia de la TAS, o decizie care trebuia să fie luată pe data de 30 decembrie dar care a tot fost amânată până la finalul lunii ianuarie. În cazul unei decizii favorabile, CFR Cluj ar urma să primească 6 puncte în plus în clasament.

Etichete: cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter