Sport

Potaissa Turda, primul antrenament din acest an

Astăzi a avut loc primul antrenament din acest an al echipei de handbal masculin, Potaissa Turda.

Antrenamentul a început la ora 16, cu o scurtă şedinţă, apoi s-a trecut la alergare. După o jumătate de oră de alergare prin zăpadă, handbaliştii au dat mingea de handbal pe cea de fotbal.

Săptămâna aceasta vor continua antrenamentele la baza sportivă MBS, urmând ca de săptămâna viitoare handbaliştii să se întoarcă în sală. În perioada 21-23 ianuarie este programat un turneu amical la Turda, unde vor fi prezente echipele Energia Târgu-Jiu şi HCM Baia Mare, campioana României.

"Turneul din Olanda a fost extrem de util pentru noi, am reuşit să îi menţinem pe băieţi într-o atmosferă de competiţie. Este important că toţi jucătorii au evoluat şi au acumulat minute. Nu ne-au interesat rezultate, ci mai mult unele aspecte tactice. Pentru meciurile oficiale ce urmează ne propunem să câştigăm tot acasă şi să aducem cât mai multe puncte din meciurile din deplasare. Le doresc "la mulţi ani" tuturor turdenilor, atât fanilor echipei, cât şi celorlalţi. Le mulţumim că umplu sala meci de meci şi sunt alături de noi de fiecare data", a declarat preşedintele Flaviu Sâsâeac. 

Singurul absent a fost sârbul Nenad Savic, care a primit o zi în plus de vacanţă deoarece astăzi sărbătoreşte Crăciunul pe rit vechi. 

abonare newsletter