Sport

CFR Cluj va pleaca într-un cantonament de cinci stele în Cipru

Jucătorii echipei CFR Cluj revin săptămâna viitoare din vacanța de iarnă în care au petrecut în diferite colțuri ale lumii urmând se plece într-un cantonament în Cipru unde vor disputa mai multe meciuri cu echipe din prima divizie națională.

Ceferiștii se întorc la muncă luni, 11 ianuarie, atunci când vor avea și vizita medicală. Timp de o săptămână vor se vor reacomoda cu gazonul după sărbătorile de iarnă, după care vor pleca în cantonament în afara țării.

În perioada 20 ianuarie - 3 februarie, formația CFR Cluj va pleca într-un cantonament de pregătire în Cipru, unde jucătorii antrenați de Antonio Conceicao vor disputa o serie de patru meciuri amicale. Primul meci de pregătire îl vor avea pe data de 24 ianuarie, în compania echipei de primă ligă din Cehia, FK Teplice, urmând ca pe 27 ianuarie să dispute un meci în compania echipei de primă ligă din campionatul cipriot, Aris Limassol, echipă care luptă și ea pentru loc în play-off în campionatul intern. Pe 30 ianuarie este programat cel de-al treilea meci, împotriva echipei ruse FC Ural Oblast, iar pe 2 februarie se va înregistra ultimul meci din acest stagiu de pregătire, în compania echipei FK Atlantas din prima ligă a Lituaniei.


Echipa se va întoarce apoi pentru a disputa meciurile rămase din sezonul regulat al Ligii 1, prima partidă fiind împotriva liderei din clasament, Astra Giurgiu, și pe care o vor disputa în deplasare.

În acest moment CFR Cluj se află pe poziția 10 în clasamentul Ligii 1, cu 24 de puncte și așteaptă decizia de la TAS, o decizie care trebuia să fie luată pe data de 30 decembrie dar care a tot fost amânată până, cel mai propabil, la mijlocul lunii ianuarie. În cazul unei decizii favorabile, CFR Cluj ar urma să primească 6 puncte în plus în clasament.


Clubul din Gruia a făcut o singură mutare în această pauză, mijlocașul portughez Ruben Ribeiro (28 de ani) a semnat un contract pentru un an şi jumătate cu CFR Cluj.

În ceea ce privește plecările, Mario Camora, fundașul stâng al echipei CFR Cluj, este curtat intens de către clubul lui Gigi Becali. Un milion de euro este cota de piaţă a lui Camora, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de. Becali ar fi preferat un schimb între Steaua și CFR după ce fostul vârf al clujenilor, Gregory Tade, nu a impresionat la formația din București.

Ultimele Stiri
abonare newsletter