Sport

U-BT își dorește revanșa împotriva Piteștiului și țintește titlul în Cupa României

Baschetbaliștii echipei U-BT își doresc să nu repete eșecul la limită din meciul tur al Cupei României disputat marți pe terenul echipei BCM U Pitești.

Deși au fost învinși de formația BCM U Pitești cu scorul de 62-60, baschetbaliștii clujeni speră să facă o figură frumoasă și să se califice mai departe în Cupa României.

Antrenorul principal al echipei U-BT, Marcel Țenter, a declarat, înaintea meciului, că va fi un retur dificil dar că speră ca obiectivul de a obține cel puțin un titlul în acest an să îl îndeplinească. „Nimic nu este decis, noi trebuie să încercăm să practicăm jocul nostru normal. Sigur, pauza aceasta nu a ajutat pe nimeni, meciurile jucate nu au fost deloc spectaculoase din punctul de vedere al baschetului practicat, au fost spectaculoase doar ca rezultate, au fost strânse. Manșa decisivă va fi dificilă, însă eu cred că avem argumentele necesare pentru a obține o calificare în Final Four-ul Cupei României, care este unul dintre obiectivele noastre în acest sezon”, a declarat tehnicianul clujean.


În ceea ce privește jucătorii indisponibili, Marcel Țenter a explicat că în acest moment Adamovic, Hargrove, Baciu, Dykes și Kuti au probleme de sănătate dar că speră ca unii dintre ei să se reffacă până la ora meciului. „Am avut și avem mici probleme de sănătate - Adamovic are probleme cu umărul drept, Hargrove cu gâtul, nu s-a antrenat câteva zile, Baciu cu spatele, Dykes cu umărul, Kuti cu genunchiul - însă până la ora jocului sper ca majoritatea sportivilor să fie pregătiți, să fie apți”, a afirmat Țenter.

Meciul U-Banca Transilvania - BCM U Piteşti, partida retur din Cupa României, sferturi de finală  va avea loc duminică, 10 ianuarie de la ora 17.15 la Sala Polivalentă. În partida tur, BCM U Piteşti - U-Banca Transilvania 62-60.


Programul meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României, manşa retur:
U-Banca Transilvania - BCM U Piteşti (duminică, 10 ianuarie, ora 17:15)
Steaua Bucureşti - CSM CSU Oradea (sâmbătă, 9 ianuarie, ora 20:00, Digisport)
CSM U Craiova - Bc Mureş Târgu Mureş (joi, 14 ianuarie, ora 17:15, Digisport)
Dinamo Bucureşti - Energia Târgu Jiu (vineri, 15 ianuarie)

abonare newsletter