Sport

Handbaliștii Grigoriev și Coman se despart de Potaissa Turda

Potaissa Turda va începe anul 2016 fără rusul Alexei Grigoriev, cel mai bun marcator al echipei din prima parte a sezonului, contractul dintre cele două părți fiind reziliat de comun acord.

După 17 etape, handbalistul rus, Alexei Grigoriev, şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Potaissa Turda. Grigoriev a ajuns la Turda în vara anului 2015, sezonul în curs fiind primul la Potaissa, pentru handbalistul care a mai evoluat în Rusia, Ucraina şi Ungaria. Alexei Grigoriev era şi golgeterul formaţiei turdene, marcând 58 de goluri în Liga Naţională.

Adus în vara trecută de la Balatonfuredi, Alexei Grigoriev a avut probleme în a se adapta în România, iar în aceste condiții înțelegerea a fost reziliată pe cale amiabilă.


Președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâac, a declarat că deși nu vor putea face transferuri Potaissa Turda s-a despărțit de jucătorul rus din cauza problemelor de adaptare. „Împreună cu Alexei, am decis încheierea contractului său cu formaţia noastră. A fost vorba, pur şi simplu, de o problemă de adaptare la handbalul românesc. Din păcate, nu putem să aducem niciun handbalist acum, deoarece în această perioadă nu se pot face transferuri”, a declarat Flaviu Sâsâeac, pentru turdanews.ro.

De asemenea, Vlad Coman a părăsit gruparea ardeleană, acesta primind o ofertă mai bună de la clubul CSM Oradea pentru care va evolua începând din această lună. „Vlad a primit o ofertă foarte bună pentru el, din partea celor de la Oradea. El avea nevoie să joace, şi la Potaissa, cu Varo şi Pallag era greu să evolueze meci de meci. Este primul jucător format la Turda, care este transferat. Vlad o să aibă tot timpul uşa deschisă la Potaissa, îi dorim mult succes la noua sa echipă”, a spus Flaviu Sâsâeac pentru aceeași sursă.


Numărul jucătorilor care părăsesc Turda în acest sezon ajunge astfel la trei, primul fiind Mikhail Niazhura.

Ultimele Stiri
abonare newsletter