Sport

Doar un egal a reușit ASA în fața Stelei pe Cluj Arena

ASA Târgu Mureș și Steaua București au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), miercuri seara, pe Cluj Arena, din Cluj-Napoca, într-un meci din etapa a 20-a Ligii I de fotbal.

Campioana României a deschis scorul prin Lucian Filip (41), iar vicecampioana a restabilit egalitatea imediat după pauză, prin argentinianul Ramiro Costa (48).

Steaua a fost la primul meci cu Nicolae Dică în calitate de responsabil tehnic, după demisia lui Mirel Rădoi.


Steliștii au avut mai multe ocazii mari de gol: Stanciu a nimerit bara (37), tot el a trimis periculos, dar Stăncioiu a respins (45), decarul stelist fiind din nou aproape de gol în minutul 63. Stăncioiu a salvat un nou gol la lovitura de cap a lui Hamroun (67).

Cristiano Bergodi crede că rezultatul a fost unul echitabil şi afirmă că rămâne optimist în privinţa calificării în play-off. „A fost un rezultat echitabil, după un meci de luptă, de angajament, pentru că, din păcate, am jucat pe un teren mai rău decât cel din meciul trecut. Eu zic că ambele echipe s-au descurcat bine, mai ales că s-a jucat pe un teren prost. Am încercat să forţăm cu atacanţii, cu două vârfuri, pentru că întâlneam o apărare cu probleme, din care lipseau titularii. Sunt mulţumit de toţi jucătorii şi de atitudinea pe care au avut-o, una care a fost foarte bună. Sunt optimist că ne vom califca în play-off. Vom lupta până la sfârşit cu CSMS Iaşi, cu Craiova şi cu CFR, dacă îşi va lua punctele înapoi”, a spus Bergodi.


ASA are patru meciuri la rând fără victorie (trei egaluri, un eșec), iar Steaua nu are decât o victorie în ultimele șapte partide (trei egaluri, trei eșecuri).

Scorul a fost identic și în tur (1-1).


ASA Tg. Mureș - FC Steaua București 1-1 (0-1), Cluj Arena - Cluj-Napoca
Au marcat: Ramiro Costa (48), respectiv Lucian Filip (41)

Echipele de start
ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - Velayos, Balaur,   Bejan,   Balic (Brandan 76) - Jazvic, Gorobsov,   Muresan, Dedov (Romario Kortzorg 74) - Axente (Voiculeţ 82), Ramiro Costa


Steaua: Niţă - Râpă, Papp, Carp,   Guilherme - Breeveld,   Filip -    Popa, Stanciu (Enceanu 90), Hamroun (Alcenat 81) - Tade (Tudorie 75)

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Aurel Oniță (Constanța), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Flavius Alin Roșu (Timișoara)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Cristian Vasc (Târgu Lăpuș) - LPF

abonare newsletter