Sport

După cinci goluri marcate, Octavian Ursu este în centrul atenției în Liga 1

Clujenii îl pot pierde gratis pe mijlocașul de 21 de ani, care a marcat cinci goluri în acest sezon de Liga 2, Ursu fiind în ultimele șase luni de contract.

După schimbare antrenorului, echipa clujeană începe să arate că are jucători care pot promova la echipele din prima ligă, cel mai apreciat dintre aceștia fiind Octavian Ursu. Mijlocașul de 21 de ani a marcat cinci goluri în actualul sezon. „Până acum am avut ghinion. Am știut că avem o echipă bună. Acum avem și elan și suntem dornici de afirmare, cu toții. Avem o atitudine bună, domnul Teja a venit cu idei noi și asta e bine. Și cu domnul Popescu am avut jocuri bune, dar am avut ghinion. Cred că sunt în cea mai bună formă a carierei mele. Eu am mai jucat în liga secundă și sincer nu mă așteptam să avem așa traseu bun, dar când a început campionatul am văzut că putem să învingem multe echipe. La început nu era play-off-ul un obiectiv. Acum putem vorbi despre play-off”, a spus Ursu pentru Liga2.ro.

Ultimele evoluții l-au adus din nou pe Ursu în centrul atenției în fața unor echipe de Liga 1. CSU Craiova s-a interesat de mijlocașul dreapta, dar administratorul judiciar al clujenilor nu vrea să renunțe la el doar pentru cota de formare. Oficialii clujeni trebuie să îl vândă în această iarnă, dacă vor să obțină un profit de pe urma sa, pentru că Ursu își încheie în vară contractual cu Universitatea Cluj, scrie liga2.ro.


Octavian Ursu speră să ajungă la o echipă care să-i ofere un salariu din care să se poată întreține, lucru pe care nu i-l conferă actualul angajament. „Am citit și eu de interesul Craiovei, dar cu mine nu a vorbit nimeni. Îmi doresc să ajung în Liga 1, dar poate ar fi bine să mai rămân o jumătate de an măcar la Universitatea. Visul meu este să joc în doi-trei ani în străinătate. Mi-ar plăcea să ajung în Italia. Îmi place Roma. Deocamdată nu pot trăi din fotbal, cu banii pe care îi primesc”, a povestit Ursu pentru Liga2.ro.

Cinci goluri a înscris Octavian Ursu în acest sezon de Liga 2 pentru Universitatea Cluj: două cu FC Caransebeș și câte unul cu FCM Baia Mare, CS Mioveni și Chindia Târgoviște.


Universitatea Cluj, Unirea Slobozia, ACS Berceni și CS Mioveni sunt echipele pentru care Octavian Ursu a jucat în Liga 2

Ultimele Stiri
abonare newsletter