Sport

Voleibalistele au luat locul V

Jucătoarele de volei de la U.B.B. Cluj-Napoca au obținutlocul V la ediția 15 “EuroRoma”, pierzând în sferturi cu 2-1, contra gazdelor Roma Tre1.

Fetele sunt ușor dezamăgite și de organizarea competiției universitare, care, spune ridicătorul Ioana Popescu, a fost lipsită de profesionalism: „A fost o experiență nouă, neașteptată, placută și distractivă. Turneul în sine a avut avantajele și dezavantajele sale. Am avut ocazia să cunoaștem oameni noi, să vedem la ce nivel se joacă volei la alte universități din lume și să participăm la competiții cu diferite sporturi, unde ne-am încurajat colegii. Am fost puțin dezamăgită de organizarea meciurilor, graba cu care a trebuit să ne facem încălzirea, lipsa personalului medical sau a tabelei de scor, dar acestea sunt doar câteva detalii poate nesemnificative în comparație cu scopul real al turneului: acela de a juca volei și a ne simți bine împreună”.

Voleibalistele sunt convinse că puteau obține un rezultat mai bun, însă sunt conștiente că și adversarele au fost de un calibru foarte bun, dar și-au dat silința și au dat tot ce au avut mai bun, ținând cont că s-au pregătit împreună doar o lună pentru acest turneu, spre deosebire de alte echipe, care au sunt deja bine închegate „Consider că puteam să ne clasăm pe un loc mai bun, dar nu mă surprinde nici această poziție. Am jucat împotriva unor echipe bine formate, organizate și sudate, aspecte ce au lipsit în cazul nostru. Așadar, există posibilitatea să ne lovim și de situații grele, sau chiar imposibil de rezolvat, cum s-a întâmplat și cu meciul din sferturi. Dar eu spun că ne-am dat silința fiecare dintre noi să jucăm un volei cât mai frumos și plăcut. Apreciez atitudinea fetelor de a ne încuraja una pe alta, indiferent de rezultatul meciului”,  a spus aceeași Ioana Popescu.


Articol scris de Laura Ciobăniță, studentă Jurnalism, FSPAC-UBB

abonare newsletter