Sport

Clujenii se luptă cu dinamoviștii pentru locurile 5-6

Rugbyștii de la Universitatea Cluj întâlnesc, sâmbătă, 14 noiembrie, pe teren propriu, formația Dinamo București. Cele două grupări se duelează, tur-retur, pentru clasarea pe locul 5 la finalul sezonului.

După ce au pierdut partidele din barajul semifinalelor SuperLigii CEC Bank, Universitatea Cluj și Dinamo București se vor întâlni sâmbată, pe stadionul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” în prima manșă a finalei pentru locurile 5-6 ale primului eșalon valoric.

Pentru studenții ardeleni, Steaua București s-a dovedit un adversar peste masura posibilităților de exprimare ale unei echipe care a terminat sezonul regulat pe ultima poziție, cu o singură victorie, mai ales în condițiile disputării barajului pe terenul roș-albaștrilor.


Astfel dacă în sezonul trecut UniversitateaCluj a făcut o figură frumoasă câștigând faza de Play-Off cu victorii împotriva celor de la CSM Olimpia București și Steaua București, pentru a ocupa la finalul competiției poziția a cincea, de această dată alb-negrii au aceeași șansă într-o dublă manță cu Dinamo București.

Elevii lui Ștefan Demici se vor deplasa pentru acestă primă dispută cu gandul la victorie mai ales că au fost foarte aproape de a juca din nou în semifinale, ca și în ediția precedentă, însă au cedat la mare luptă în prelungiri pe terenul celor de la CSM Olimpia București.


În sezonul regulat al actualei ediții a SuperLigii, Dinamo s-a impus de fiecare dată în confruntarile cu Universitatea Cluj, ambele dispute fiind deosebit de strânse și decise în urma unei lovituri de pedeapsă.

La București, în etapa inaugurală alb-roșii au câștigat grație loviturii de pedeapsă concretizate de Bratu în minutul 80, în condițiile în care Dimofte a ratat 11 puncte (o transformare și trei penalități), în retur la Cluj, Jantjies fiind cel care stabilit rezultatul final (17-14) după ce studenții egalaseră fiind conduși cu 14-6.


Partida tur pentru locurile 5-6, dintre Universitatea Cluj și Dinamo București va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, pe stadionul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” cu începere de la ora 11:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter